Gemeente ruimt algemene graven Tilburgseweg

Waalwijk – In juli gaat de gemeente Waalwijk verschillende algemene graven ruimen op de algemene begraafplaats aan de Tilburgseweg in Sprang-Capelle. Het gaat om 213 graven in grafvak D. Meer dan dertig namen worden op het verzamelgrafmonument vermeld. Voor zes graven is opdracht gegeven door de nabestaanden voor een opgraving.

Ophalen van (delen van) grafmonumenten

Op vrijdag 16 juli van 9.00 tot 15.30 uur en op zaterdag 17 juli van 9.00 tot 15.00 uur kunnen (delen van) de grafmonumenten worden opgehaald. Er is dan iemand van de aannemer aanwezig. Nabestaanden moeten zelf de werkzaamheden uitvoeren en daarnaast zorgen voor gereedschap en vervoer. Grafmonumenten die niet zijn opgehaald worden na 17 juli afgevoerd.

Uitvoering van de werkzaamheden algemene graven

Vanaf maandag 19 tot vrijdag 23 juli worden de ruimingswerkzaamheden uitgevoerd. De hele begraafplaats is dan van 7.30 tot 17.00 uur gesloten voor bezoekers. Wanneer bezoekers toch dringend overdag op de begraafplaats moeten zijn, kunnen zij bellen met het telefoonnummer van de aannemer wat op de toegangspoort staat. Bij een eventuele begrafenisplechtigheid worden de werkzaamheden stilgelegd.

Kijk voor meer informatie op www.waalwijk.nl/ruimenbegraafplaatstilburgseweg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio