Bouwplan ’t Zand Noord levert eerste sleutel voor bewoners af

Schagen – Joe de Heer en Kelly Tuin kregen als toekomstige bewoners van woningbouwplan ’t Zand Noord in Schagen, maandag 3 mei uit handen van wethouder Jelle Beemsterboer symbolisch de eerste sleutel overhandigd. Het bouwplan is gelegen achter de Julianastraat en de Korte Bosweg in ’t Zand. In dit woningbouwplan worden ruim 270 koopwoningen in het goedkoop, middelduur en het duurdere segment door de ontwikkelaar Bouwfonds/Kuin gerealiseerd met een snelheid van 25 tot 30 woningen per jaar.

’t Zand Noord

Wethouder Jelle Beemsterboer: “Ik ben heel blij dat ik vandaag namens de gemeente de nieuwe bewoners van deze prachtige nieuwe wijk in ’t Zand Noord mag verwelkomen. Ik feliciteer ze van harte met hun nieuwe woning en wens ze er veel woonplezier toe. Met ’t Zand Noord leveren we als gemeente Schagen een bijdrage aan de grote vraag naar woningen, ook in onze gemeente, en ik ben dan ook blij met de oplevering van weer 24 nieuwe woningen.”

Woningbouwplan

Het totale plan krijgt in zijn definitieve vorm drie hoofdontsluitingen voor alle weggebruikers en daarbij nog verschillende langzaam verkeerroutes naar bestaande paden en wegen. Het bouw- en woonrijp maken zal in vier fases uitgevoerd en opgeleverd. Op korte termijn start de ontwikkelaar met het aanleggen van voetpaden en parkeerplaatsen voor de eerste fase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img