Start bouw woningen fase 1A en verkoop fase 1B ’t Zand Noord

’t Zand – De eerste paal van de in totaal 24 woningen uit fase 1A van woningbouwlocatie ’t Zand Noord is begin april de grond in geslagen. Door de coronamaatregelen is het feestelijke moment uitgesteld naar een later moment. Wethouder Jelle Beemsterboer: “alle woningen uit fase 1A zijn verkocht. Ik ben blij dat er nu gestart is met de bouw. De behoefte aan nieuwe woningen is groot, dit is een goede aanvulling voor ‘t Zand en de regio.”

24 woningen

Aannemingsbedrijf Kuin BV is verantwoordelijk voor de bouw van 24 woningen. In totaal zullen op de locatie ’t Zand Noord circa 280 koopwoningen het komende decennium gebouwd worden. De plannen hiervoor worden uitgewerkt door BPD & Kuin Vastgoedontwikkeling VOF in samenwerking met de gemeente Schagen.

Fase 1B

Deze week start BPD & KUIN Vastgoedontwikkeling VOF met de verkoop van de tweede fase van nieuwbouwproject ’t Zand Noord.’t Zand Noord fase 1B is een ruim opgezette wijk met een groen karakter en veel water. Het aanbod bestaat uit 20 duurzame, gasloze woningen in diverse typen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen en semi-bungalows. De koopsommen van de woningen starten bij € 225.000 v.o.n.

Inschrijvings periode

Op 29 april startte de online inschrijving van fase 1B. De verkoopdocumentatie is beschikbaar op de website van ’t Zand Noord: www.nieuwbouw-tzandnoord.nl. Vanwege de coronamaatregelen zal er geen inloopavond georganiseerd worden door BPD & KUIN Vastgoedontwikkeling VOF. Vragen kunnen gesteld worden aan de betrokken makelaars (VLIEG Makelaars uit Schagen en Van Lieropadvies uit Breezand) of via de website van ’t Zand Noord. De inschrijving sluit 7 mei 2020 om 12:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img