Streetdanceteam In-Xtenso mini gehuldigd

Midden-Drenthe – Het was feest afgelopen woensdag 10 juli voor negen fanatieke streetdancemeiden. Wethouder Erjen Derks huldigde het streetdanceteam In-Xtenso mini uit Beilen. Zij werden Nederlands Kampioenschap streetdance in de categorie ‘First Contact Streetdance/Hip Hop 6 tot en met 9 jaar’.

Streetdanceteam

De eerste plek behaalde het team tijdens de finale van Soneo in Steenwijk op zondag 23 juni 2019. Vanaf oktober vorig jaar vormen Emilia Pettinga, Lois Bolt, Danae Dijkema, Kirsten Hulzebosch, Mirthe Visscher, Feline Schotanus, Elysha Iwema, Fabiënne Gils en Roos Hoiting het wedstrijdteam onder leiding van Kelly Willekes.  

Felicitatie

De wethouder kwam op bezoek bij sportschool Body Art in Beilen om hen te feliciteren: “Jullie zijn nog maar kort bij elkaar en nu al heel succesvol, dat hebben jullie heel knap gedaan. Ik vind jullie echte sportheldinnen en een voorbeeld voor veel andere kinderen in Beilen. Sporten is gezond en leuk! Ik zie dat jullie er plezier in hebben.”

Taart voor streetdanceteam

Door de komst van de wethouder stonden de meiden opnieuw in de schijnwerpers. De wethouder verraste het team met een fototaart en een envelop met inhoud. Voordat de meiden zich stortten op de taart, trakteerden ze de wethouder en meegekomen publiek nogmaals op de winnende dans. Na de taart was er nog volop energie waardoor de dans nog twee keer werd opgevoerd.

Succesvol seizoen

Het team ‘In-Xtenso mini heeft dit seizoen meegedaan aan meerdere wedstrijden. In juni werd de groep ook eerste bij een regionale wedstrijd in Delfzijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img