14.4 C
De Bilt
vrijdag, 20 mei 2022

Digitaal Omgevingsfestival Ooststellingwerf

Ooststellingwerf De gemeente Ooststellingwerf werkt samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan de Omgevingsvisie Ooststellingwerf. De Omgevingsvisie geeft aan hoe we de toekomst van Ooststellingwerf voor ons zien. In de week van 12 april kan iedereen erover meepraten op het digitale Omgevingsfestival.

Afgelopen jaar spraken we met verschillende groepen over de Omgevingsvisie. Nu is het tijd om te laten zien wat dat heeft opgeleverd. In de week van 12 april kan iedereen dit bekijken en erover meepraten op het digitale Omgevingsfestival Ooststellingwerf op www.omgevingsvisie-ooststellingwerf.nl.

De hele week is op deze site te bekijken hoe de Omgevingsvisie eruit gaat zien, wat belangrijke thema’s zijn en hoe we de toekomst van de gemeente voor ons zien. Op vier momenten kun je ook live in gesprek met raadsleden en medewerkers van de gemeente. Om vragen te stellen, in gesprek te gaan of jouw reactie te geven. Mis je bijvoorbeeld nog een belangrijk onderwerp? Dit is het moment om dat te laten weten!

Wethouder Marcel Bos: “We kijken terug op enerverende en enthousiaste bijeenkomsten met agrariërs, natuurbeheerders, de recreatiesector, ondernemers, jongeren en de dorpen. Wij spraken met hen over veel onderwerpen die belangrijk zijn voor een uniek, vitaal, bruisend, bereikbaar en toekomstbestendig Ooststellingwerf. Nu nodigen we iedereen uit om mee te praten. Daarvoor organiseren we het Omgevingsfestival. Want het gaat ook om jouw omgeving, jouw toekomst!”

Doe digitaal mee

Het Omgevingsfestival is digitaal, dat betekent dat je vanuit huis kunt meedoen.
Aanmelden is niet nodig. De hele week kun je op de site alle informatie bekijken en een reactie achterlaten. Op vier momenten kun je live, digitaal in gesprek met raadsleden of medewerkers van de gemeente. Dat is op:

  • Maandag 12 april van 19.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag 13 april van 16.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 15 april van 12.00 – 14.00 uur
  • Donderdag 15 april van 19.00 – 21.00 uur

Waar?

www.omgevingsvisie-ooststellingwerf.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio