11.8 C
De Bilt
zaterdag, 21 mei 2022

Gemeente hield inventarisatiedag op recreatiepark

Tytsjerksteradiel – Op  15 februari, houdt de gemeente Tytsjerksteradiel een inventarisatiedag ‘leefbaarheid en veiligheid’ op Recreatiepark Bergumermeer in Sumar. De inventarisatiedag duurt naar verwachting de hele dag.

Veilige recreatieomgeving

De gemeente Tytsjerksteradiel vindt een veilige en leefbare recreatieomgeving op de vakantieparken in de gemeente erg belangrijk. Daarom wil zij weten welke personen op Recreatiepark Bergumermeer verblijven en onder welke omstandigheden. Tijdens de inventarisatiedag gaat de gemeente na of er sprake is van onrechtmatige of onveilige woonsituaties. Daarnaast wordt gekeken of er onrechtmatig gebruik wordt gemaakt van voorzieningen of uitkeringen en of er openstaande boetes of belastingaanslagen te innen zijn. Ook wil de gemeente eventuele sociaal-maatschappelijke problematiek in kaart brengen.

Samenwerking

De gemeente werkt voor deze dag samen met o.a. politie, Sociale Verzekeringsbank, UWV, fiscale recherche en vreemdelingenpolitie en VNG. Ook is een hulpverlener van het dorpenteam aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio