Maxima Centrum Burgum: Ondernemen, Ontmoeten en Meer

Burgum Vandaag tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ heeft burgemeester Jeroen Gebben een werkbezoek gebracht aan Kees en Rintje Noppert van het Maxima Centrum in Burgum. Het college van B&W is trots en zuinig op haar lokale bedrijfsleven. “Het lokale bedrijfsleven is de smeerolie in onze lokale economie. Bedrijven zorgen er voor dat dorpen leefbaar en aantrekkelijk blijven. Tytsjerksteradiel kent sowieso een prettig vestigingsklimaat” aldus Gebben. Vader en zoon Noppert hebben in 2014 dit multifunctioneel en modern kantoorpand gebouwd. Het Maxima Centrum is gesitueerd in een groene omgeving en grenst aan het Wetter- en Willepark. Een echte blikvanger aan de zuidelijke entree van Burgum.

Vaste en flexibele werkplekken

Onze filosofie is dat het Maxima Centrum dé plek is waar ondernemers kunnen ondernemen, elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen inspireren. “Wij bieden”, aldus Rintje Noppert, kantoor en bedrijfsruimten aan, waarbij er mogelijkheden zijn om een kantoor voor 1 dag(deel) te huren en losse werkplekken kunnen zelfs per uur worden gehuurd. We zien dat daar in coronatijd steeds meer interesse voor is. Daarnaast bieden we ook vergaderruimten aan. Voor de gebruikers van het pand is er een centrale ontmoetingsplek. Met ons maatwerkconcept spelen we in op de veranderende behoefte voor ondernemers; we zorgen voor flexibiliteit, ontzorgen ondernemers van facilitaire diensten en bieden een fijne (gezonde) werkplek.”

Een komen en gaan van klanten

Inmiddels zijn er 23 ondernemers die ruimte huren in het Maxima Centrum. De werkgelegenheid die dat met zich meebrengt varieert tussen de 60 en 70 arbeidsplaatsen met daarom heen een flexibele schil van 10 tot 20 arbeidsplaatsen. De ondernemers die het pand ‘bewonen’ zijn divers. Het varieert tussen sport en bewegen, gezondheidszorg, bouw, opleiding en training en zakelijke dienstverlening.  Het is dagelijks een komen en gaan van klanten.

Agenda MeerWaarde

Wij proberen, zo vertelt een enthousiaste Kees Noppert, in samenwerking met onze huurders en andere ondernemers uit de regio meerwaarde te creëren door het organiseren van trainingen, lezingen en seminars in het Maxima Centrum. Deze bijeenkomsten zijn gericht op ondernemers en professionals uit de regio. Op de website: www.maximacentrumburgum.nl wordt het actuele aanbod onder het kopje Meerwaarde aangegeven. Kortom: het Maxima Centrum in Burgum bruist van energie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img