Aanpassing rotonde centrum Bakel

Bakel – De aanpassing van de rotonde in het centrum is één van de projecten in de centrumvisie Bakel is ‘van doorgaande weg naar bestemming’. In afstemming met De Stem van Bakel en de gemeente heeft Ondernemersvereniging Bakel een plan uitgewerkt voor de aanpassing van de rotonde Dorpsstraat / Helmondsestraat. Het doel: het creëren van een fraaiere entree van het centrum en het verbeteren van het zicht op het centrum. De aanpassing houdt in dat  het middeneiland van de rotonde wordt verlaagd en nieuw groen wordt aangeplant.

Start werk 19 april

Aannemer Adriaans Handel en Bestrating gaat daarmee aan de slag vanaf maandagochtend 19 april t/m vrijdagmiddag 23 april. Op zaterdag 1 mei wordt het nieuwe groen aangeplant door Johan Lenssen. Tijdens de werkzaamheden t/m 23 april wordt een klein gedeelte van de Dorpsstraat afgesloten. Hierdoor is het wegdeel tussen de rotonde en de Van de Poelstraat afgesloten voor alle motorvoertuigen. Het verkeer van en naar Milheeze wordt omgeleid.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Sander Nooijen via (0492) 378 500 of gemeente@gemert-bakel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img