Lintjes gehad, maar wie verdient er één in 2022 in Gemert-Bakel?

Gemert-Bakel – De lintjesregen 2021 is net voorbij. Dat betekent dat we met de voorbereidingen voor de editie van 2022 beginnen. Ken jij iemand in Gemert-Bakel die een lintje verdient? Geef dat dan voor 15 juni aan ons door.  

Lintje aanvragen lange procedure

Een koninklijke onderscheiding is een blijk van waardering voor inwoners die minimaal vijftien jaar lang zes uur per week vrijwilligerswerk verrichten. Het maakt niet uit of dat op het gebied van sport, kunst, cultuur, geloof, natuur of pleegzorg is.

Speciale datum

Het gaat om een lang traject en daarom moeten de aanvragen voor 15 juni bij ons binnen zijn. Wil je dat de onderscheiding tijdens een specifieke gelegenheid wordt uitgereikt? Dat kan, maar dien deze aanvraag ruim zes maanden vooraf in.

Meer informatie

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met onze medewerker Kabinetszaken. Je hoort dan meer over de voorwaarden. Je kunt ook kijken op www.lintjes.nl. Onder ‘Voordragen’ vind je het aanvraagformulier. De aanvraag is gratis. Hou hierbij dus wel rekening met de lange aanvraagprocedure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img