Wie verdient de Sport- en Cultuurprijs 2018?

Sint-Anthonis – De gemeentelijke Sport- en Cultuurprijs ‘Ut Pèèrd’ is een initiatief van de Samenwerkende Ondernemers gemeente Sint Anthonis (SWO) en de gemeente Sint Anthonis. De prijs is een blijk van waardering voor een persoon, vereniging, stichting of comité die een bijzondere prestatie op gebied van sport of cultuur heeft neergezet.

 

De hoofdprijs bestaat uit een wisseltrofee en cadeaubonnen ter waarde van € 500,-. De wisseltrofee ‘Ut Pèèrd’ is een bronzen afgietsel van het originele beeld van twee Belgische paarden van Gerard Engels dat voor het gemeentehuis staat. Deze paarden zijn het symbool van kunst- en cultuuruitingen en stralen kracht, sportiviteit en teamgeest uit. De wisseltrofee blijft een jaar lang in het bezit van de winnaar van de sport- en cultuurprijs.

Wie wordt de winnaar van Ut Pèèrd 2018?

Kent u een persoon of organisatie in de gemeente Sint Anthonis die van juli 2017 tot heden een bijzondere prestatie op gebied van sport of cultuur heeft geleverd? Wilt u een persoon of organisatie in het zonnetje zetten? Meld dan uw kandidaat aan.

Het aanmeldformulier vindt u op www.sintanthonis.nl. Of vraag het formulier aan via utpeerd@sintanthonis.nl. Liever een papieren formulier? Dit is verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis. Het invullen van het formulier neemt slechts enkele minuten in beslag.  Neem voor meer informatie contact op met de secretaris van Ut Pèèrd via 0485-382830.

Kandidaten aanmelden voor de sport- en cultuurprijs kan tot uiterlijk 1 juli 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img