‘De vele gezichten van dementie’ in Sint Anthonis

Sint-Anthonis Dinsdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag, met als thema ‘De vele gezichten van dementie’. Op deze dag vragen we extra aandacht voor Alzheimer.

Dementie

In samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Land van Cuijk en Gennep, de werkgroep Samen Dementievriendelijke Gemeenten (SDG), Mantelzorg Land van Cuijk en de gemeente Sint Anthonis worden er van maandag 20 tot en met woensdag 22 september diverse activiteiten rondom Alzheimer georganiseerd.

Extra activiteiten

In het gemeentehuis wordt een expositie van foto’s en/of ander beeldmateriaal rondom het thema verzorgd. Wethouder Rob Poel zal deze expositie op maandag 20 september openen.
Omroep Land van Cuijk zal met een 11-delige serie aandacht besteden aan Alzheimer. Daarnaast zullen leden van de werkgroep dementievriendelijk en de deelnemende organisaties uit onze gemeente deze dagen aanwezig zijn in het gemeentehuis. Ze kunnen uw vragen over Alzheimer beantwoorden. Ook als u op bent zoek naar praktische tips over Alzheimer, advies of benieuwd hoe anderen ermee omgaan, bent u welkom in het gemeentehuis.

Kijk voor meer informatie ook op www.alzheimer-nederland.nl/regios/land-van-cuijk-en-gennep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img