Anders afval inzamelen in Informatieve sessie over

Op 7 oktober is er tussen 20.30 en 22.00 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over het implementatieplan Afval Anders Inzamelen. In februari 2021 heeft de gemeenteraad het Grondstoffenbeleidsplan 2021-2024 vastgesteld. De uitvoering daarvan is uitgewerkt in het implementatieplan. Hierin staan de concrete maatregelen per wijk die moeten gaan zorgen voor 80% afvalscheiding en inzameling van maximaal 100kg restafval per inwoner eind 2023.

Meepraten over afval inzamelen

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over het implementatieplan afval inzamelen en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 28 oktober en neemt de gemeenteraad op 18 november een besluit.

Spreekrecht en de vergadering volgen

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is verplicht, uiterlijk 48 uur voor de vergadering begint. Na aanmelding volgt uitleg over het spreekrecht. Aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-4065302.

De publieke tribune in het gemeentehuis is gesloten. De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img