Burgemeester Lisse feliciteert Hobaho met 100-jarig bestaan

Lisse – Burgemeester Lies Spruit van Lisse heeft maandagmiddag het Lissese bedrijf Hobaho by Dümmen Orange bezocht ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Zij bracht namens het college van Burgemeester en Wethouders de felicitaties over aan directeur Foeke Gardenier en zijn medewerkers.

Personeelsfeestje online

Vanwege de coronamaatregelen werden de festiviteiten voor het personeel grotendeels online gehouden. Burgemeester Spruit sprak de medewerkers toe via de speciaal georganiseerde talkshow vanuit het kantoorpand van Hobaho.

Mijlpaal voor bedrijf

‘Het jubileum is een geweldige mijlpaal voor het bedrijf en haar personeelsleden’, aldus de burgemeester. ‘In Lisse zijn we maar wat trots op dit bedrijf, een toonaangevende onderneming in de bollenindustrie, die steeds bezig is met verbetering en vernieuwing.’

Hobabo al 100 jaar in de bollen

Het bedrijf is nu al honderd jaar gespecialiseerd in de bemiddeling en de veiling van bloembollen. Sinds 2016 is het Lissese bedrijf onderdeel van Dümmen Orange. De naam Hobaho is vernoemd naar de eerste twee voorletters van de oprichters, honderd jaar geleden. Het waren de heren L.J. Homan, H. Bader en D. Hogewoning. Zij gebruikten de afkorting Hobaho in eerste instantie als telegramadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img