Kunstroute #ALPHENART op 3, 4 en 5 november

Alphen aan den Rijn – Op 3, 4 en 5 november viert Alphen de kunsten met een spectaculaire kunstroute, een waar kunstspektakel, met kunst in het centrum, langs het station, via de Aarhof naar het gemeentehuis.  Alphen is even helemaal kunst!

100 kunstenaars doen mee, graffitikunstenaars, stencilgraffitikunstenaars, beeldhouwers, schilders, fotografen, keramisten en illustratoren

Volle kunstroute

Er hangt kunst in de bomen en aan de hekken, er staat kunst in de tuinen en in de perken, muisjes en kaboutertjes lopen de hele route mee, ze zitten in het gras, klimmen in bomen, kijken door etalageramen. Muren zijn schitterend beschilderd door de vele graffitikunstenaars, vele lege panden worden omgetoverd tot kleine bijzondere galeries, met etalages met  teksten, beelden, schilderijen en foto’s, V&D wordt een grote galerie waarvan een deel wordt ingericht met streetart,  de laad- en losplaats achter de Aarhof wordt één grote verrassing, we eindigen of beginnen de tocht door de kunst in het Atrium van het gemeentehuis, deze route wordt een ware kunstexplosie

Ook muzikale kunst

De tango wordt gedanst door de straten, Ipanic speelt in V&D, een popband in het gemeentehuis, er dwaalt een saxofoniste door de Aarhof en strijkers spelen in galerie ALPHEN-ART, ook wordt daar gedurende de dagen piano en viool gespeeld en er wordt zo nu en dan ook gezongen.

kunstroute
Deze QR code geeft overzicht volledige kunstroute

 

2 stencil graffiti workshops en 2 graffiti workshops vinden plaats, kinderen vinden hun eigen foto terug, de kunst zingt van de daken in november in Alphen!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img