Leiden Centraal XL-reisinformatiescherm rijker

LeidenTreinreizigers op Leiden Centraal kunnen vanaf maandag 10 mei alle vertrektijden en reisadviezen in één oogopslag zien. Dan komt er een groot reisinformatiescherm van ProRail en NS van 6 meter breed en 2 meter hoog te hangen. Het scherm wordt komende week getest.

Groot scherm met vertrektijden

Het reisinformatiescherm toont alle vertrektijden van treinen voor het komende half uur en komt voor de poortjes aan de centrumzijde van het station te hangen. Bij het kiezen van de locatie hebben we rekening gehouden met de leesbaarheid vanuit alle hoeken van de hal en de looproute van de meeste reizigers naar de treinen.

Leesbaarheid

Het reisinformatiescherm toont alle vertrektijden van het komende half uur en komt voor de poortjes aan de centrumzijde van het station te hangen. Bij het kiezen van de locatie hebben we rekening gehouden met de leesbaarheid vanuit alle hoeken van de hal en de looproute van de meeste reizigers vanaf trams naar de treinen.

Leiden Centraal vijfde station met XL-bord

Na Schiphol, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal is Leiden Centraal het vijfde station waar een ‘XL-scherm’ hangt. Daarmee hebben alle grote stations zo’n groot scherm, behalve Amsterdam Centraal. Door de vele ingangen van dat station is er geen centrale plek om een scherm op te hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img