Meldingen openbare ruimte voortaan met Fixi

Kaag en Braassem Vanaf 21 oktober werken we met Fixi. Dit betekent voor u dat het eenvoudiger wordt om een melding te maken over de openbare ruimte. De website van Fixi www.fixi.nl/kaag-en-braassem is geïntegreerd in onze gemeentewebsite www.kaagenbraassem.nl/fixi en de Fixi app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore.

U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken: telefonisch, via de Fixi app of op onze website of direct op de website van Fixi. Als u via de gemeente website een melding wilt maken, dan komt u nu op de Fixi website terecht.

Openbare ruimte

Hier is de kaart van onze gemeente goed te zien, zowel op een desktop als mobiel en kunt u eenvoudig andere meldingen in onze gemeente bekijken. U kunt meldingen maken door te registreren / in te loggen of u kunt meldingen zonder account maken.

Melden

Vul hierbij wel uw e-mailadres in, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van uw melding. Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar maar gebruiken we alleen voor de afhandeling.

Voor telefonische meldingen wordt de melding ingevoerd door onze medewerkers op dezelfde website en ook hier wordt uw melding opgelost. U wordt bovendien per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden van de status van uw melding.

Maak meldingen met de Fixi app

U kunt de Fixi app downloaden op uw mobiel. Wij vragen u om meldingen te maken met deze app, zodat wij de melding snel kunnen oppakken en ook goed kunnen oplossen. Via de app kunt u de status van de melding in de gaten houden en kunt u nog reageren op een melding, zodra deze is afgehandeld door de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img