Nieuwe partij Progressief Teylingen wil Denken en Doen!

Na bijna twaalf jaar lokale politiek gaat raadslid Dion Piket samen met een enthousiaste groep mensen verder onder een nieuwe partijnaam: Progressief Teylingen.

Progressief Teylingen

Piket zit sinds januari 2020 na zijn vertrek uit Trilokaal als eenmansfractie in de raad van Teylingen. Wat de politieke toekomst zou brengen was nog de vraag. “Maar juist in een dynamische gemeente als Teylingen waar we de komende periode een aantal cruciale keuzes voor de toekomst moeten maken is behoefte aan een brede progressieve politieke club”, zo laat Piket weten.

Piket Dion Foto Progressief Teylingen e1636552862744 - Regio Online
Dion Piket – Foto Progressief Teylingen

Zoeken naar oplossingen

Piket vervolgt: “Een partij die niet vanuit Den Haag, maar in samenspraak met de burgers van Teylingen naar passende oplossingen zoekt voor de huidige problematiek. Daarnaast wil de nieuwe partij niet afwachten maar doorpakken. Een proactieve rol van de politiek en een voorbeeldfunctie van de overheid.”

De huidige raadsperiode wordt afgerond onder de naam fractie Piket. Bij de gemeenteraadsverkiezing in maart 2022 zal Progressief Teylingen er staan! Binnenkort meer nieuws over de samenstelling lijst en uiteraard het verkiezingsprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img