Waterbeestjes zoeken in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Er leeft van alles in het water! Van vissen, tot kikkers, tot hele kleine waterbeestjes die je bijna niet kan zien met het blote oog. Maar wat zijn het eigenlijk voor diertjes? Ga zaterdag 14 juli mee mee met Stichting Het Zuid-Hollands Landschap op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst van 10.00 tot 11.30 uur.

Het is ontzettend spannend en boeiend om te zien wat er allemaal leeft in het water, maar het is nòg leuker om zelf met een schepnetje allerlei waterbeestjes te gaan vangen. Doe mee en ontdek welke diertjes er onder water leven…

Je gaat onder begeleiding van een deskundige, iemand die echt ALLES weet, op zoek naar waterdiertjes met een schepnetje bij Landgoed Nieuw Leeuwenhorst. Met behulp van zoekkaarten kun je er zelf achter komen welke diertjes je hebt gevonden. Wie weet wat we allemaal tegenkomen en vangen. Misschien wel een waterschorpioen. Het is handig om laarzen aan te trekken of sandalen die nat mogen worden.

Locatie en meer informatie
Meld je aan via www.zhl.nl/waterbeestjes, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je vindt hier ook uitgebreide informatie over aanmelden, kosten en locatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img