Welke Wassenaarse ondernemer wordt in het zonnetje gezet?

Wassenaar – Vrijdag 19 november is de Dag van de Ondernemer. De Wassenaarse ondernemers krijgen deze dag extra aandacht van de gemeente. Daarom nodigd zij inwoners ook uit om aan te geven welke ondernemer er in het zonnetje gezet moet worden en waarom. Alle Wassenaarse inwoners, ondernemers en medewerkers kunnen iemand voordragen.

Veel Wassenaarse ZZP’ers

Wassenaar telt 2450 bedrijfsvestigingen. Het gaat om ZZP’ers, kleine en grote ondernemingen. Deze bieden in totaal ruim 9.500 arbeidsplaatsen. Wassenaar heeft de meeste banen in de dienstverlening, er zijn relatief veel ZZP’ers en in vergelijking met andere gemeenten weinig faillissementen. Wethouder Caroline Klaver (Economie): “Ondernemers zijn van grote waarde voor de leefbaarheid en bedrijvigheid van Wassenaar. Daarom verdienen ze veel respect voor hun inzet. Ik wil daarom alle ondernemers bedanken voor hun doorzettingsvermogen en voor wat ze voor Wassenaar doen en betekenen. Graag doe ik dat samen met anderen.”

Ondernemers voordragen

Tot en met donderdag 18 november kunt u aangeven welke ondernemer u in het zonnetje wilt zetten en waarom. Dit kan door een e-mail te sturen naar economie@wassenaar.nl. Vermeld in uw mail de naam van de ondernemer die u voordraagt. Geef ook in één zin aan waarom juist deze ondernemer extra aandacht verdient.

Eén voorwaarde aan deelname

Er is slechts één voorwaarde die de gemeente stelt: u bent zelf niet de ondernemer, of (mede)eigenaar of aandeelhouder van diens onderneming. De gemeente publiceert alle voordrachten op haar website. Uit de inzendingen worden drie willekeurige Wassenaarse ondernemers geloot. Op vrijdag 19 november zet wethouder Klaver deze willekeurige ondernemers extra in het zonnetje. Op deze manier wil de gemeente Wassenaar alle Wassenaarse ondernemers een extra podium geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img