18.4 C
De Bilt
zondag, 3 juli 2022

Kermis in d’Ind-j, maak er gezellige dagen van!

De eerste kermis van het nieuwe seizoen komt er aan. Nederweert-Eind (d’Ind-j) is komend weekend ‘the place to be’. De kermisexploitanten, zaal Reigershorst en de horecaondernemers hebben voor jong en oud een aantrekkelijk programma samengesteld. Ze hebben er zin in.

Gratis zwieren en zwaaien

De kermis opent op vrijdag 20 mei om 15.00 uur. Vanaf 17.30 uur is er een (gratis) friettafel voor alle kinderen uit Nederweert-Eind. En vanaf 18.00 uur kan iedereen 15 minuten gratis instappen bij alle grote en kleine attracties. Pak die kans en draai, zwier en zwaai mee op het Pastoor Maesplein. Het gratis kwartiertje is niet van toepassing op spel- en eetzaken.     

Acties in d’Ind-j

De organisatie van de kermis in d’Ind-j heeft ook dit jaar weer spectaculaire acties op de planning. Zo wordt er elke dag een kermispakket verloot. Houd hiervoor de Facebookpagina Kermis Nederweert in de gaten. Ook de horeca in Eind is er klaar voor. Zij zorgen voor een gezellig kermisprogramma. Café ’t Verschil is kermisvrijdag geopend. De rest van het programma, waaronder een aantal muzikale optredens, vindt plaats in zaal Reigershorst.

Clown Desalles

Op zaterdag en zondag opent de kermis om 14.00 uur. Op maandag zijn de attracties vanaf 15.00 uur geopend en om 16.00 uur bezoekt clown Desalles het kermisterrein.

Attracties

Op het Pastoor Maesplein staan de volgende attracties:

  • Jong en oud: Safari Trip, autoscooter, rupsbaan
  • Kinderen: trampoline, buggy’s, draaimolen
  • Spel: Pusher, Lucky cranes, lijn/ballengooien
  • Eten en drinken: suikerspin, visverkoop, churros/maïs

Verkeersmaatregelen

Het plein en de weg Pastoor Maesplein en de St. Gerardusstraat ter hoogte van de school zijn in verband met de kermis tijdelijk afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio