1.3 C
De Bilt
zondag, 4 december 2022

Op de pagina Adverteren van Regio Online lees je alles over de mogelijkheden om te adverteren op onze nieuwswebsite. Adverteren kan door middel van content, maar je kunt ook adverteren met banners bijvoorbeeld.

Adverteren

Wist je dat adverteren bij Regio Online helemaal niet duur is? Adverteren kan al vanaf 1 euro per dag voor banners. Adverteren met content kan al vanaf 24,95 euro. Laat je informeren over alle mogelijkheden die wij met adverteren bieden. Natuurlijk vindt je op Regio Online alles over regionaal en lakaal nieuws. Daarnaast kun je weer & verkeersinformatie vinden en via P2000 de actuele 112 meldingen bij jou inde buurt.

Op de pagina Adverteren van Regio Online lees je alles over de mogelijkheden om te adverteren op onze nieuwswebsite. Adverteren kan door middel van content, maar je kunt ook adverteren met banners bijvoorbeeld.

Adverteren

Wist je dat adverteren bij Regio Online helemaal niet duur is? Adverteren kan al vanaf 1 euro per dag voor banners. Adverteren met content kan al vanaf 24,95 euro. Laat je informeren over alle mogelijkheden die wij met adverteren bieden. Natuurlijk vindt je op Regio Online alles over regionaal en lakaal nieuws. Daarnaast kun je weer & verkeersinformatie vinden en via P2000 de actuele 112 meldingen bij jou inde buurt.

Het is weer kermis in Nederweert en Budschop!

Van vrijdag 26 tot en met dinsdag 30 augustus staat Nederweert in het teken van de jaarlijkse kermis. Dat betekent plezier voor jong en oud. Tijdens de kermisdagen staan de attracties en kramen opgesteld op de Geenestraat, het Raadhuisplein en op het Rochusplein in Budschop. Er is een gevarieerd programma samengesteld.

Vrijdag 26 augustus Gratis kwartiertje en griezelen tijdens Fright Night

Kermis Nederweert start op vrijdag om 17.00 uur met een kwartier gratis zwieren en zwaaien in de attracties. Vanwege het grote succes tijdens een eerdere editie is er dit jaar opnieuw de FRIGHT NIGHT. Vanaf 20.00 uur bezoeken de geheimzinnige FRIGHT NIGHT wezens de kermis. Vanaf 21.00 uur gaan de spoken helemaal los!!! Spanning en sensatie voor jong en oud! Durf jij met hen een selfie te maken en post je de foto op de facebookpagina KermisNederweert, dan val jij misschien in de prijzen.

Zaterdag 27 augustus Officiële opening van de kermis

Op zaterdag opent wethouder Franssen om 14.00 uur officieel de kermis bij de Autoscooter (Budschop). Aansluitend worden vrijkaartjes verdeeld.

Zondag 28 augustus Familiedag

Zondag is vanaf 13.00 uur traditioneel de familiedag. Maak een rondje in een of meerdere attracties, wandel over de kermisterreinen, eet een hapje, waag een gokje en pik een terrasje. Kortom, beleef het kermisgevoel en de gezelligheid.

Maandag 29 augustus Kermisloterijen

Dit jaar zijn er twee kermisloterijen met prachtige prijzen. De prijsuitreikingen worden verzorgd door de bekende Clown Desalles. Om 18.30 uur is de kinderloterij (0 tot 14 jaar). Om één van deze prijzen te kunnen winnen, hoef je alleen maar het lot uit het bonnenboekje in te vullen en vóór maandag 18.00 uur in de bus bij de Thea Cups XXL (Budschop) te deponeren. De prijsuitreiking vind plaats bij de Draaimolen (Raadhuisplein).

Om 20.00 uur worden de winnaars van de grote loterij met als hoofdprijs een reischeque van €1000,- bekendgemaakt. Om een van de prijzen te kunnen winnen, moet u het lot op de kermispagina in het Weekblad voor Nederweert invullen, uitknippen en vóór maandag 19.30 uur in de bus bij de Poffertjessalon (Raadhuisplein) deponeren. De prijsuitreiking vind plaats bij de Autoscooter (Budschop).

Alleen mensen die aanwezig zijn, kunnen een prijs winnen. Is de winnaar er niet, dan wordt een nieuw lot getrokken. Let verder op de spelregels die op het lot staan, maximaal één prijs per persoon. In de tijd tussen de loterijen amuseert Clown Desalles de aanwezige met zijn leuke grapjes en wonderbaarlijke tovertrucs.

Dinsdag 30 augustus de Prikkelarme kermis

Van 13.00 uur tot 16.00 uur wordt dit jaar opnieuw de prikkelarme kermismiddag gehouden. In 2015 vond deze voor het eerst plaats. Het initiatief ontvangt elke keer veel positieve reacties.

De prikkelarme kermismiddag is voor iedereen die moeite heeft met felle lichten, harde geluiden en hard draaiende attracties. Het licht en geluid, de actie en de beweging van een kermis prikkelt de zintuigen maximaal. Voor sommige mensen zelfs iets té veel. De kermisexploitanten zetten op dinsdag tussen 13.00 tot 16.00 uur de attracties een versnelling lager en passen het licht en geluid aan.

Ook dit jaar zijn diverse zorginstellingen/organisaties met hun begeleiders door de gemeente en kermisorganisatie uitgenodigd voor de ‘VIP-rondgang’. Wethouder Carla Dieteren opent officieel de prikkelarme kermis om 13.00 uur op het Raadhuisplein. Daarna maken ze een ronde over de kermis en biedt ze de genodigden namens de kermisorganisatie wat lekkers en een drankje aan.

De kermisexploitanten brengen de kermis ook een beetje naar de bewoners van Ouderencentrum Sint Joseph.  Niet alle mensen hebben de mogelijkheid voor naar de prikkelarme kermis te komen. De exploitanten trakteren deze bewoners op oliebollen.

Meet and Greet Paw Patrol

Van 18.00 tot 18.45 uur is er een Meet and Greet met enkele puppy’s van Paw Patrol. Ga op de foto met deze heldhaftige puppy’s.

Attracties en kramen

De attracties en kramen staan opgesteld in het centrum van Nederweert en op het Rochusplein in Budschop. Kijk voor het actuele attractieaanbod en een aantal win-acties regelmatig op de facebookpagina KermisNederweert. 

Publieksvriendelijke ritprijzen

Kermis is bedoeld voor jong en oud en voor elk budget. Daarom hanteren we publieksvriendelijke prijzen. De ritprijzen voor de kermis zijn vastgesteld op:

Kindervermaak: €1,80

Grootvermaak: €2,30

Bijzonder vermaak: maximaal €5.00

Openingstijden kermis Nederweert

  • Vrijdag van 17.00 tot 24.00 uur
  • Zaterdag van 14.00 tot 24.00 uur
  • Zondag van 13.00 tot 24.00 uur
  • Maandag van 14.00 tot 24.00 uur
  • Dinsdag van 13.00 tot 24.00 uur (13.00 tot 16.00 uur prikkelarme kermis)

Verkeer en parkeren

Parkeren in het centrum van Nederweert is gratis. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt van de kermisterreinen. In enkele omliggende wegen zijn parkeerverboden van kracht. Ook gelden enkele omleidingsroutes.

Kortingsbonnenboekje

Bij diverse ondernemers, horecagelegenheden en bij de balie van het gemeentehuis zijn kortingsbonnenboekjes uitgedeeld met diverse kortingsbonnen voor kermisattracties en het lot voor de kinderloterij op maandag om 18.30 uur. Kinderen tot en met 13 jaar kunnen een exemplaar afhalen.

De gemeente, de kermisexploitanten en de (horeca)ondernemers wensen iedereen heel veel plezier. Maak er een geweldig feest van. Nederweert, samen groots, samen doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio