16 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

“Saar aan Huis Venray” Starter van het Jaar 2021

“Saar aan Huis Venray” in de persoon van Claudia Keijsers uit Venray is gisterenavond benoemd tot Starter van het jaar 2021. De verkiezing vond dit jaar plaats via een livestream vanuit ’t Gasthoês in Horst waar de Starters van het Kwartaal 2021 hun bedrijf presenteerden. Behalve Saar aan Huis, waren ook Allemans Café-Bistro-Terras met Hans en Veronique Holtackers, Top-3D met Tom Houben en Sanne Thijssen Stables kanshebbers voor de titel.

Meeste stemmen

De ondernemers in het publiek kozen uiteindelijk Claudia Keijsers van “Saar aan Huis Venray” tot Starter van het Jaar 2021. Wethouder Rudy Tegels van de gemeente Horst aan de Maas mocht Claudia Keijsers als winnaar onthullen. Zij ontving een cheque van € 1.500,- die ze mag investeren in haar bedrijf. Daarnaast krijgt ze ook een jaar gratis lidmaatschap van Business Vision Venray.

Nieuwe bedrijven

Wethouder Jan Jenneskens: “Het doet me goed om te zien dat er ook dit jaar weer nieuwe bedrijven gestart in onze regio. Heel belangrijk om de economie draaiende te houden. En zeker in deze onzekere tijden getuigt dat van veel lef en ondernemerschap. De verkiezing geeft de startende ondernemers een podium en moedigt ze aan om verder te gaan. Hopelijk stimuleert het ook anderen om een stap te zetten.”

Saar aan Huis Venray

Claudia Keijsers is gezegend met een groot zorg hart en het vermogen mensen met elkaar te verbinden. Dit komt samen in haar bedrijf Saar aan Huis Venray, een organisatie voor aanvullende (particuliere) mantelzorg. Haar dienstverlening richt zich niet alleen op ouderen, maar voor iedereen die thuis ondersteuning nodig heeft, regelt ze gemotiveerde zorgverleners: Saars. Saar aan Huis biedt structurele hulp, waarbij de hulpbehoevende alle zorg krijgt die nodig is en de mantelzorger meer balans tussen gezin, werk en zorg.

Steuntje in de rug

Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray, gemeente Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform. Met de verkiezing geven de initiatiefnemers startende ondernemers in de regio een steuntje in de rug. Ook in 2022 kunnen startende ondernemers zich weer aanmelden voor Starter van het Kwartaal via www.venray.nl/starter-van-het-kwartaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio