20.8 C
De Bilt
donderdag, 18 augustus 2022

Sanne Thijssen starter van het vierde kwartaal

Horst aan de Maas – Sanne Thijssen uit Sevenum is de Starter van het vierde kwartaal 2021 geworden. De twee andere genomineerden waren Daniëlle Strijbosch uit Oostrum met haar bedrijf DS juridisch advies en Yvonne van Rijswick met haar onderneming Skyl-D, project management van klinische studies uit Lottum. De jury stond voor een moeilijke opgave, want de dames waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk werd Sanne Thijssen uitgeroepen tot starter van het vierde kwartaal van 2021.

De teugels in eigen hand

De 23-jarige Sanne reed zich in de schijnwerpers door tijdens haar debuut bij het CHIO Rotterdam de 5* Grand Prix te winnen met haar paard Con Quidam. Op 19 mei 2021 start zij haar eigen stal. Hier traint Sanne nu ook paarden van andere mensen. Ze richt zich hierbij voornamelijk op scholing/training van jonge paarden, wedstrijden rijden op het hoogste niveau én op de verkoop van paarden. Voordeel van haar zelfstandigheid: Sanne neemt nu zelf de beslissingen en legt en onderhoudt contacten met de eigenaren. 

Dus helemaal terecht dat de jury deze sportieve, ambitieuze jongedame heeft uitgeroepen tot starter van het vierde kwartaal van 2021! Sanne maakt hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal. De verkiezing van de Starter van het Jaar 2021 staat gepland op donderdag 24 februari 2022.

Ook meedoen?

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bent u onlangs een onderneming gestart en wilt u meedoen aan deze verkiezing? Kijk dan op https://www.horstaandemaas.nl/starter-van-het-kwartaal.

Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het eerste kwartaal 2022 kan tot uiterlijk 8 maart 2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio