21.2 C
De Bilt

Food Festival Venhuizen schenkt gemeente nieuwe boom

In Venhuizen aan de Vliegende Faam staan weer perenbomen. Eén daarvan is geschonken door de organisatoren van het Food Festival Venhuizen. Op 31 maart plantte Wethouder Marcel ten Have van de gemeente Drechterland deze perenboom samen met Ron Laan van het Food Festival.

Bomen ter vervanging van zieke perenbomen

De boom vervangt samen met nog 3 andere nieuwe bomen de zieke perenbomen die zijn gekapt. Wethouder Ten have is blij met deze schenking: “Wij stellen de openbare ruimte in Drechterland graag beschikbaar voor evenementen zoals een foodfestival. De groenstrook aan de Vliegende Faam is daarvoor een zeer geschikte locatie. Juist het groen op deze plek zorgt voor een mooie uitstraling. Daarom vonden we dat er weer nieuwe bomen moesten komen. Wij waarderen het heel erg dat het Foodfestival ons een boom schenkt.”

Food Festival Venhuizen

Ron Laan van het Food Festival vertelt dat het festival al jaren met veel plezier gebruik maakt van deze groenstrook aan de Vliegende Faam. “Nadat er door een storm en door ziekte een aantal bomen weg moesten, hebben we als organisatie een boom gedoneerd. Zo hopen we dat deze groenstrook ook mooi groen wordt en blijft. Zowel voor bezoekers van het festival als voor fietsers en wandelaars tijdens de rest van het jaar.”

Het Food Festival in Venhuizen vindt dit jaar plaats op 22 en 23 april.     

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio