19.7 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Hulp voor ondernemers: tijdelijk gratis parkeren in binnenstad Waalwijk

Waalwijk – Zowel landelijk, regionaal als lokaal geven ondernemers een overduidelijk signaal: door de huidige coronamaatregelen staat het water hen aan de lippen. Dit gaat ons als gemeente aan het hart en we leven met hen mee. Waar mogelijk willen we iets voor hen betekenen.

Slagbomen open en gratis straatparkeren

We willen winkeliers tegemoet komen door op de parkeerterreinen de slagbomen tijdelijk open te zetten. Vanaf zaterdag 15 januari is parkeren in de binnenstad gratis tot minimaal de volgende persconferentie. Dit geldt ook voor het straatparkeren in het centrum. Parkeerabonnementen van ondernemers hoeven pas weer per 1 april 2022 verlengd te worden.

Kostenderving

De kostenderving komt voor rekening van de gemeente Waalwijk. Wethouder John van den Hoven: “Door het parkeren in de binnenstad tijdelijk gratis te maken, willen we extra steun bieden aan ondernemers in deze toch al lastige tijd. Alle kleine beetjes helpen.”

Informatie over gratis parkeren

Over eventuele verlenging van het gratis parkeren communiceert de gemeente via www.waalwijk.nl en via de gemeentelijke Facebook- en LinkedIn pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio