9.3 C
De Bilt

2-daags tennisevenement Krimpenerwaard succesvol verlopen

Krimpenerwaard – De 3 organiserende tennisverenigingen uit de Krimpenerwaard kijken terug op een succesvol 2-daags tennisevenement. TCO Ouderkerk aan den IJssel, TCK Krimpen aan den IJssel en de Gouderakse vereniging hebben een “Gezelligheidstoernooi” georganiseerd om de leden van de verenigingen weer actief en spelend op de velden te krijgen. Terugkijkend op de 2 prachtige dagen tennis kan de conclusie getrokken worden dat dit prima is gelukt.

Tennis in Ouderkerk en Krimpen

Op zaterdag werd op enthousiaste wijze het toernooi in Ouderkerk geopend door de wethouder van de gemeente Krimpenerwaard, mevrouw Boere. Op zondag kwam de wethouder van de gemeente Krimpen aan den IJssel, de heer Derickx naar het tennispark in Krimpen om het toernooi op geheel eigen wijze te openen.

Gezellig tennisevenement in Krimpenerwaard – Foto: © Hannie Stolwijk

Uitstekende sfeer

Deelnemers van alle drie de verenigingen, jong, een ietsje ouder, beginnende spelers en ervaren spelers, die met elkaar gemengd een damesdubbel, een herendubbel of een mix vormden, speelden over de dag verdeeld 3 partijen. Hierbij werden prachtige ballen geslagen en soms ook een mooie kans om zeep geholpen. De sfeer was echter prima, het enthousiasme van spelers en publiek eveneens en het doel van het toernooi gezelligheid is ruimschoots behaald.

Mogelijk vervolg

Er werd zelfs al gesproken voor een herhaling volgend jaar en met deelname van nog meer verenigingen uit de gemeente. De organisatie kijkt terug op een succesvol toernooi. Het enthousiasme van spelers en publiek betekent voor ons een bevestiging van de gekozen opzet en opent de deuren voor een volgende editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio