Aanleg rotonde Jonkheer P.A. Reuchlinlaan-Passewaaij in Tiel

Tiel – Op de Reuchlinlaan ter hoogte van de Aardbeivlinder komt een rotonde. De aanleg is vooral in de zomervakantie, waardoor de overlast voor weggebruikers zo klein mogelijk is. Het werk start op 9 juli en duurt tot 22 augustus 2018. Tijdens het werk zijn er omleidingsroutes naar en van de buurten 6 en 7 in Passewaaij.

Mini-rotonde

De rotonde is een mini-rotonde. Dit betekent dat de rotonde kleiner is dan een standaard rotonde. Om archeologische redenen is alleen een kleinere rotonde mogelijk op deze plek. Ook deze rotonde is goed te berijden door verschillende voertuigen.

Omleidingen

Er zijn omleidingen. Náár de buurten 6 en 7 gaat de omleidingsroute over een tijdelijke éénrichting bouwweg via de Akelei en het gebied van het toekomstige IKC. Om de buurten 6 en 7 uit te rijden volgen automobilisten een tijdelijke éénrichtingsweg via de Reuchlinlaan.

Voorbereidende werkzaamheden

Op maandag 2 juli start de aannemer met het voorbereidende werk. Zoals het aanleggen en,herstellen van putten en het plaatsen van banden. Dit heeft geen gevolgen voor de bereikbaarheid. Op 9 juli worden de tijdelijke omleidingsroutes klaar gemaakt.

Vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen bewoners contact opnemen met mevrouw J. Klein Obbink, tel: 0344 637357.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img