Nieuwjaarsreceptie en uitreiking Gemeentecomplimenten

Nederweert – Op 3 januari is er een nieuwjaarsreceptie en daarbij worden ook de Gemeentecomplimenten uitgedeeld. Over enkele dagen schrijven we het jaar 2017 bij in de geschiedenisboeken. Het jaar waarin Suze Strijbos, de 17.000ste inwoner van Nederweert, werd geboren.

Ook 2018 wordt opnieuw een jaar met veel uitdagingen en nieuwe kansen op allerlei gebieden. Daarom willen wij graag samen met u toosten op dit nieuwe jaar en elkaar het allerbeste toewensen.

Wij nodigen iedereen uit voor de Nieuwjaarsreceptie die plaatsvindt op woensdag 3 januari van 19.00 tot 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Nederweert.

Zesde keer Gemeentecomplimenten

Tijdens deze bijeenkomst worden voor de zesde keer de Gemeentecomplimenten uitgereikt. Deze gemeentelijke onderscheiding is een blijk van waardering en erkentelijkheid voor betoonde inzet en verdiensten. Het Gemeentecompliment is ook een aanmoediging om vooral zo door te gaan dan wel een waardering voor bijzondere prestaties of vernieuwend of bijzonder ondernemerschap.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie reikt burgemeester Evers de Gemeentecomplimenten 2018 uit aan:

  • Sociaal Nederweert: de heer Piet Knapen uit Nederweert (ruim 40 jaar beheerder van het dierentuintje in Nederweert-West)
  • Natuurlijk Nederweert: de jubilerende Vogelwerkgroep Nederweert
  • Ondernemend Nederweert: mevrouw Truus Wetemans uit Leveroy (Café-Zaal Wetemans)

 

Wij zien u graag tijdens de Nieuwjaarsreceptie en wensen u alvast prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img