9.6 C
De Bilt

Nissewaard Lokaal zoekt jou als raadslid! Lokale politiek kan beter!

Nissewaard – In maart 2022 vinden er weer nieuwe gemeenteraadsverkiezingen plaats en Nissewaard Lokaal is op zoek naar kandidaat-raadsleden. Als partij voor de inwoners wil Nissewaard Lokaal, naast haar leden, ook inwoners uit de gemeente uitnodigen om zich aan te melden.

Nissewaard Lokaal

Nissewaard Lokaal is een lokale ledenpartij en is, met 4 raadsleden, de grootste oppositiepartij binnen de gemeente Nissewaard. De partij is opgericht in september 2015. Ledenbetrokkenheid is belangrijk voor de partij. Zo worden de leden betrokken bij het schrijven van het verkiezingsprogramma voor de aankomende verkiezingen. Met dit programma en nieuwe enthousiaste kandidaten hoopt Nissewaard Lokaal na de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen verder te groeien om meer invloed te kunnen uitoefenen op het gemeentebeleid.

Belangrijke onderwerpen

Onderwerpen waar deze lokale partij zich de afgelopen tijd binnen de gemeenteraad over heeft uitgesproken zijn o.a. het opkopen en verhuren van woningen in de oudere wijken door huisjesmelkers, de versoepeling van de regels bij Reinis om afvaldumpingen tegen te gaan en de realisatie van de A4-zuid (en niet een tweede Hartelbrug).

Tegen plaatsing windmolens

Daarnaast heeft deze partij zich uitgesproken tegen de plaatsing van windmolens aan de Brielse Maasdijk en de Plaatweg. Bovendien is de partij kritisch over de energietransitie (waar wijken van het gas af moeten) en over de ongebreidelde bomenkap door de gemeente. Ook heeft onze partij zich, als enige partij, afgelopen week uitgesproken tegen de invoering van een belbus. Deze moet de lijnen 81 en 85 gaan vervangen die worden opgeheven.

Meld je aan!

Inwoners die interesse hebben kunnen zich vóór vrijdag 1 oktober aanmelden bij Nissewaard Lokaal. Zij kunnen zich aanmelden door een CV en korte motivatie per mail te sturen naar de kandidaatstellingscommissie; bestuur@nissewaardlokaal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio