Bijeenkomst Werken en mantelzorg

Woerden – Welzijn Woerden organiseert in het kader van de Dag van de Mantelzorg op 8 november, in samenwerking met de gemeente,  een gezellige en informatieve avond voor mantelzorgers. Deze bijeenkomst staat in het teken van de werkende mantelzorger. 

 Bijeenkomst

Combineert u als mantelzorger zorgtaken met een betaalde baan? Dan bent u niet de enige: één op de zes werknemers doet dit en in de zorgsector zelfs één op de vier. De combinatie van werk en zorg is voor veel mensen lastig en kost veel energie. Om te voorkomen dat u hierdoor overbelast raakt, kunt u verschillende dingen doen. Lenette van Tienhoven, zelfstandig adviseur Werk en Mantelzorg, geeft u tips en mogelijkheden om de combinatie betaald werk en mantelzorg vol te kunnen houden. Tijdens de bijeenkomst is er veel gelegenheid om van gedachten te wisselen met andere mantelzorgers. De avond eindigt met een hapje en drankje.

Dag van de Mantelzorg

Aanleiding voor de bijeenkomst is de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop mantelzorgers in het zonnetje worden gezet! Welzijnsorganisaties, zorginstellingen, kerken, verenigingen, werkgevers en gemeenten in heel Nederland organiseren iets leuks of inspirerends.

 

Kantine van Sol Sport, Ampereweg 3, Woerden
18.30 inloop, 19.00 start bijeenkomst, 21.30 uur afsluiting
gratis toegang

 

Aanmelden voor 3 november :
info@welzijnwoerden.nl of 0348 421 101

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img