14.4 C
De Bilt
vrijdag, 20 mei 2022

Brandstichtingen opgelost dankzij Burgernet

Terneuzen – Aan de Bellevue is vrijdagmorgen een man aangehouden voor twee brandstichtingen. De politie zoekt nog getuigen.

De politiemeldkamer kreeg rond 10.00 uur enkele meldingen van brandstichtingen in een portiek van het winkelcentrum en bij een andere winkel, beiden aan de Kennedylaan. Verder zou de man dreigen zichzelf in brand te steken. Hij had een rode jerrycan bij zich. Deelnemers van Burgernet kregen een melding om naar deze man uit te kijken en hem niet zelf te benaderen. De politie kreeg onmiddellijk een melding van een deelnemer dat de man in de Noordstraat liep. Een agent bevond zich in de buurt en zag de man met de jerrycan. Hij werd gelijk gearresteerd. In de jerrycan zaten enkele liters benzine. De 56-jarige man uit Terneuzen werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt vrijdag verhoord.

Weet u meer over de brandstichtingen?

De politie zoekt mensen, die meer over de brandstichtingen weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2021076245.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio