11.8 C
De Bilt
zaterdag, 21 mei 2022

Dreischor binnen 1 dag weer schoon en netjes

Dreischor – Op donderdag 17 mei gaat het Uitvoeringsbedrijf Openbare Ruimte van de gemeente Schouwen-Duiveland, samen met partner ondernemers, Dreischor schoon en netjes maken. In één dag wordt de openbare ruimte van Dreischor grondig aangepakt. Van het recht leggen van stoeptegels, het schoonmaken van bebording en lantaarnpalen, tot het schoonvegen van alle straten.

Pilot

Deze opzet, om de openbare ruimte in een dorp of stad binnen één dag op orde te krijgen, is een pilot. Het plan is deze werkwijze ook in de toekomst voort te zetten. Daarom zal eens per jaar in twee kernen de hele buitenruimte, binnen zo’n kort mogelijke tijd onder handen genomen worden.

Informatieavond

Op maandag 16 april is er in dorpshuis Trefpunt de Dorsvloer om 19.30 uur een informatieavond over ‘Dreischor Schoon en Netjes’. Tijdens deze avond worden de inwoners van Dreischor en andere belangstellenden bijgepraat over deze actie. Daarnaast worden inwoners van harte uitgenodigd om zelf ook ideeën en/of suggesties aan te dragen.

Donderdag 17 mei geeft wethouder Van Burg om 07.30 uur het startsein voor ‘Dreischor Schoon en Netjes’. Ook dit vindt plaats in Trefpunt de Dorsvloer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio