19.1 C
De Bilt
zaterdag, 25 juni 2022

VrijwilligersHuis Borsele is verhuisd naar Heinkenszand

Borsele – Het VrijwilligersHuis kunt u vanaf 1 januari vinden in het gemeentehuis van Borsele in Heinkenszand. Onze dienstverlening is niet veranderd. U kunt nog steeds bij ons terecht voor de warme maaltijdvoorziening, mantelzorgondersteuning, hulp bij zelfstandig thuis wonen en vrijwilligers- en verenigingshulp. Ook onze printshop is mee verhuisd.

Actief in alle Borselse dorpen

Onze welzijnswerkers blijven actief in alle Borselse dorpen en blijven op dezelfde manier bereikbaar: telefonisch, per mail en natuurlijk kunt u ook nog steeds bij ons binnenlopen, zoals u gewend bent. Onze e-mailadressen, telefoonnummers en openingstijden blijven hetzelfde.

VrijwilligersHuis

Wethouder Marga van de Plasse: ‘We zijn erg blij met de verhuizing van de welzijnswerkers van het Vrijwilligershuis van ’s-Gravenpolder naar Heinkenszand. Omdat binnenkort ook een aantal medewerkers van GR de Bevelanden, afdeling WIZ haar intrek in ons gemeentehuis neemt, worden de lijnen tussen de verschillende teams kort. Dat gaat de dienstverlening aan onze inwoners vast en zeker ten goede komen. Samen komen we tot beter resultaat!’ Onze medewerkers staan voor u klaar op de nieuwe werkplek. Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons gerust of loop binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio