16 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Cybercrimecongressen Zuid-Hollandse Eilanden: nog slechts enkele plekken beschikbaar

Hoewel vaak wordt gedacht dat kleine ondernemingen niet interessant zijn voor cuybercrimebbandieten neemt het aantal gerichte cyberaanvallen op deze doelgroep drastisch toe. Ook op Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard en op Voorne-Putten. Op 17, 18 en 30 mei worden de bijeenkomsten georganiseerd door het Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden en de digitaliseringsdeal Zuid-Hollandse Delta in samenwerking met de gemeenten en andere partners. Het programma staat volledig in het teken om u te vertellen welke risico’s er zijn en wat u hiertegen kan doen.

Ewout Genemans, bekend van televisie en zijn programma’s waarin criminaliteit centraal staat, treedt tijdens deze congressen op als dagvoorzitter en geeft daarbij sprekers het woord zoals cybersecurity expert Dave Maasland, het cybercrimeteam van de politie en een slachtoffer van cybercrime die zijn bedrijf verloor aan een hack.

Cybercrimecongressen

De locaties, data en tijden van de cybercrimecongressen zijn hieronder te zien. Deelname is gratis. Het aanmelden voor de congressen kan op: https://cybernetwerkzhe.nl/cybercrime-congres/.

  • Goeree-Overflakkee op 17 mei a.s. in ‘Zoet of Zout’ in Stellendam. Inloop vanaf 16.30 met diner. Einde 20.15, aansluitend een netwerkborrel.
  • Hoeksche Waard op 18 mei a.s. in de Rabobank in Heinenoord. Inloop vanaf 16.30 met diner. Einde 20.15, aansluitend een netwerkborrel.
  • Voorne-Putten op 30 mei in Theater de Stoep in Spijkenisse. Inloop vanaf 16.30 met diner. Einde 20.15, aansluitend een netwerkborrel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio