16.4 C
De Bilt
vrijdag, 19 augustus 2022

Organisatie Havenconcert nu in volle gang

Goeree-Overflakkee – Over twee maanden zal het Havenconcert Weekend van 2021 van start zal gaan. De organisatie is in volle gang. Op vrijdag 10 september staat allereerst het Havenconcert Junior op het programma. Basisschoolleerlingen in groepen 5 en 6 op Goeree-Overflakkee zijn uitgenodigd om in klassikaal verband dit concert bij te wonen. De leerlingen gaan genieten van de interactieve voorstelling ‘Be Bach’.

Ton Meijer vertelt en speelt het leven van de grote Johann Sebastian en vier musici vertolken Bach’s prachtige muziek. Voor vrijdagavond 10 september heeft de organisatie vergevorderde plannen voor een nieuwe activiteit onder de vlag van het concert Weekend. Maar later daarover meer!

Muziekdag

Op zaterdag 11 september tussen 10.00 tot 16.00 uur worden er tijdens concert Muziekdag door muziekverenigingen op verschillende locaties op het eiland activiteiten worden georganiseerd, die aansluiten op het Havenconcert Junior en nieuwe aanwas van jeugdleden zouden kunnen opleveren, zoals bijvoorbeeld demonstraties van verschillende instrumenten, inloopconcerten en gratis proeflessen.

Muziek en bijzondere acts

Zaterdagavond 11 september 19.30 uur vindt zoals vanouds het concert plaats. Al deze evenementen vinden doorgang – indien nodig – met in achtneming van de verplichte coronamaatregelen. Het belooft een bijzondere avond te worden. Het bestuur van de Stichting Havenconcert Goedereede kan alvast verklappen, dat naast Koninklijke Fanfare Apollo uit Goedereede en de Sir Oliversband uit Den Bommel er nog twee bijzondere acts, die zeer de moeite waard zijn, op het ponton hun opwachting zullen maken! Al met al, redenen genoeg dus, om het concert Weekend alvast in de agenda te schrijven.

Toegang Havenconcert gratis

De toegang voor het concert is gratis, maar dat kan alleen met uw hulp! Om dit schitterende evenement te kunnen organiseren is de Stichting Havenconcert Goedereede volledig afhankelijk van donaties, giften en subsidies. Wie het concert een warm hart toedraagt en ook vriend wil worden, vindt op de website www.havenconcert.nl een knop om veilig, in uw vertrouwde bankomgeving, met IDeal een donatie te doen. Elke bijdrage, klein of groot, wordt enorm op prijs gesteld. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om (hoofd)sponsor te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio