16.9 C
De Bilt
dinsdag, 9 augustus 2022

Medailles voor personeel basisscholen en kinderopvang

Hellevoetsluis – Maandag 18 mei zijn op alle basisscholen en kinderopvang locaties in Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne medailles gebracht namens de gemeente. Dit gebeurde om de medewerkers van de scholen en kinderopvang te bedanken voor hun inzet en aanpassingsvermogen in deze corona-tijd.

Medailles in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis reikte wethouder Hans van der Velde (onderwijs) deze medailles symbolisch uit aan de leerkrachten van de basisscholen de Houthoeffe en de Regenboog en aan de pedagogisch medewerkers van de kinderopvang locatie Waterwiebels aan de Brasem.

Snel overschakelen

Wethouder van der Velde benadrukte: “Onze dank aan het onderwijzend personeel en de pedagogische medewerkers is groot. Toen de regering medio maart besloot de scholen te sluiten moesten jullie snel overschakelen naar thuisonderwijs. En naar de noodopvang van kwetsbare kinderen en kinderen van ouders met cruciale beroepen.”

Flexibiliteit en samenwerking

“Nu de scholen en kinderopvang sinds vorige week deels weer open zijn, vergt het wederom veel flexibiliteit en samenwerking. En steeds is het overschakelen heel goed verlopen en is er een uitstekende samenwerking tussen de scholen en de kinderopvang. Wij willen jullie heel hartelijk danken voor jullie tomeloze inzet voor de kinderen uit Hellevoetsluis, vandaar deze symbolische medaille. Jullie zijn kanjers!”

Symbolische uitreiking

Wethouder van der Velde reikte de versierselen symbolisch uit op bovengenoemde scholen en kinderopvanglocatie, maar alle scholen en kinderopvanglocaties ontvangen de medailles.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio