Sterk deelnemersveld bij Auni Toernooi

Hengelo – Op 30 december is voor de 33ste keer het Auni zaalvoetbaltoernooi gehouden. De organisatie kon terug kijken op een geslaagde editie met een sterk deelnemersveld, volle tribunes, Fair-play en een hoop gezelligheid.

Aftrap

Zaterdag 30 december vond de 33e editie plaats van het multicultureel Auni-zaalvoetbaltoernooi te Hengelo. De aftrap van het  toernooi werd gedaan door de dertien jarige Emre Kandemir. Hij is de zoon van de organisator en deed de openingshandeling al weer voor de zevende keer.

Sportiviteit en respect

Het toernooi werd gespeeld op een zeer hoog niveau, waarbij sportiviteit en respect hoog in het vaandel stond. In de vierentwintig team die meededen zaten ook een aantal prominente spelers uit de veld- en zaalvoetbalwereld.

Dansoptredens

In de pauzes tussen de verschillende wedstrijden werd het publiek vermaakt met dansuitvoeringen van drie kleine meisjes ( Rana, Elanur, en Yaren) en dansgroep “GROOVE DANCE” met Lotte Leppers

Finale

De finale wedstrijd werd gespeeld door El Ninios uit Amsterdam en Eustasia FC uit Vriezenveen.  het publiek kreeg een spannende wedstrijd te zien die werd gewonnen door El Ninios. Zij verdedigden hun titel met succes door met 2 – 1 te winnen.

prijsuitreiking

Tijdens de prijsuitreiking werden vier extra prijzen uitgereikt. De fair-play cup ging dit jaar naar FC Posof uit Hilversum. de trofee voor beste speler ging naar Hicham Ziyech (broer van Ajax-speler Hakim Ziyech) van Eustasia FC uit Vriezenveen. De trofee voor beste keeper ging naar  Oscar de Groot van FC Posof.  De topscoorder van het toernooi werd de bekende straatvoetballer Kemal Gezer van El Ninios.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img