Bewolkt en in het oosten af en toe regen. Morgen veel regen en wind

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Er is vrij veel bewolking aanwezig en in het oosten regent het af en toe. Langzaam breidt de regen zich westwaarts uit. De wind is zwak en komt uit een overwegend noordelijke richting.

Komende nacht is er veel bewolking en gaat het regenen. In de Limburgse heuvels is er kans op (natte) sneeuw. De minimumtemperaturen variëren van 5°C in het noorden en noordwesten tot rond het vriespunt in het zuiden en zuidwesten aan het begin van de nacht. De wind komt uit richtingen tussen west en noordwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, aan de noordwestkust krachtig, 6 Bft. In het noorden en noordoosten is de wind zwak uit uiteenlopende richtingen.

Morgenochtend is het bewolkt en op veel plaatsen regent het. In de Limburgse heuvels is er eerst nog kans op (natte) sneeuw. Vanaf de middag wordt het op steeds meer plaatsen droog, het laatst in het noorden van het land. De maximumtemperaturen variëren tussen 3°C in het zuiden tot ca. 7°C in het noordwesten. De wind draait overal naar een zuidwestelijke richting en neemt toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de middag is er in het Waddengebied kans op een stormachtige wind, 8 Bft, met zware windstoten van 75-90 km/u. In de avond draait de wind naar zuid en neemt dan af naar zwak tot matig, in de noordelijke kustgebieden en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/12/2020 15.38 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img