22.8 C
De Bilt
dinsdag, 17 mei 2022

Bewolkt en lokaal motregen. Donderdag perioden met regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is vandaag bewolkt met lokaal wat motregen. De maxima lopen uiteen van 4°C in het noordoosten tot 7°C in het westen. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig boven land en aan de noordkust eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht komen er in het noorden enkele opklaringen voor. Lokaal kan hier een mistbank ontstaan. Elders is het zwaar bewolkt en in de loop van de nacht gaat het in het zuidwesten regenen. De minima lopen uiteen van -1°C in opklaringen tot 5°C in het zuidwesten. De wind is zwak tot matig en komt uit uiteenlopende richtingen.

Donderdag overdag regent het op veel plaatsen. In het noordoosten kan de regen later op de dag overgaan in natte sneeuw. In de loop van de middag en avond neemt de neerslag in activiteit af. Er is een groot verschil in temperatuur, in het noordoosten wordt het niet warmer dan 3°C, in het zuiden wordt het 10°C. De wind draait naar oost en is zwak tot matig. In het zuiden draait de wind in de middag naar westelijke richtingen, langs de Zeeuwse kust komt dan een krachtige wind, 6 Bft, te staan. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/01/2021 15.28 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio