Perioden met zon, in het noordoosten wat regen. Vannacht mist, morgen grijs

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Er zijn perioden met zon, in de noordoostelijke helft is er meer bewolking en valt plaatselijk wat regen. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden en 18°C in het zuidoosten en daarmee is het zacht voor de tijd van het jaar. De wind is zuidoostelijk en zwak tot matig.

In de nacht naar dinsdag zijn er brede opklaringen. Op veel plaatsen ontstaat mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. De wind is oost tot zuidoost en zwak, in het noordelijk kustgebied matig.

Dinsdag begint de dag op veel plaatsen met mist. Deze trekt in de loop van de ochtend langzaam op, maar op veel plaatsen blijft het nevelig en bewolkt en de kans is groot dat de mist in het noordoosten de hele dag aanhoudt. In de ochtend bereikt een gebied met af en toe regen het zuidwesten. Dit gebied trekt in de loop van de dag noordoostwaarts. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 16°C in het zuidoosten. De wind is zuidoost en zwak tot matig. In de middag draait de wind vanuit het zuidwesten naar zuidwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/11/2020 12.16 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img