22.2 C
De Bilt
donderdag, 19 september 2024

Culture Run Woerden staat voor zondag 13 oktober op agenda

De zomervakantie is weer voorbij en tijd om vooruit te kijken. Dan zie je op zondag 13 oktober de derde editie van de Culture Run Woerden in de agenda staan. Dwars door de binnenstad van Woerden én daarbuiten, langs en door allerlei verrassende plekjes, ook waar je normaal gesproken niet zomaar komt. De start en finish zijn bij de Technohub in Woerden.

Wellicht heb je wel eens gehoord van een Urban Trail. Dit is een hardloopevenement waarbij je de stad op een unieke manier verkent. Het concept is ontstaan om op straten en locaties te lopen of rennen waar je doorgaans niet zo snel mag komen.

Culture Run Woerden

Bij de Culture Run wandel of ren je 5 of 10 kilometer (of 15 km hardlopen) lang dwars door de binnenstad van Woerden en daarbuiten. Je komt langs en door allerlei verrassende plekjes, monumentale en culture hotspots. Ook waar je normaal gesproken niet zomaar komt. Verken op een sportieve wijze de Woerdense binnenstad!Elk jaar maakt de organisatie weer een nieuwe route dwars door de binnenstad heen. Zo kun je elk jaar genieten van een nieuwe verrassing!

Dit jaar openen onder andere Het Kasteel, Het Klooster, Lutherse Kerk, Bistronoom, parkeergarage, de molen, VOS Logistics, gemeentehuis, Intechnium, Bonaventurakerk, stadsmuseum en de bibliotheek de deuren voor de Culture Run Woerden. Op het exercitieveld lopen de deelnemers door een kunstwerk van Ben de Waal.

Inschrijven kan vanaf nu! Je krijgt tot en met 1 oktober een gratis shirt bij jouw inschrijving. Na 1 oktober is het op=op. Voorafgaand aan het startschot is er een warming up en er wordt in verschillende waves gestart.

Meedoen is meemaken! Een unieke funrun/wandeling door Woerden!

Check de socials (Facebook en Instagram) voor een de foto’s van de eerste 2 edities!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio