14.4 C
De Bilt

Christmas en Vintage op Kasteel Daelenbroeck.

Beleef de kerst op de Christmas en Vintage op een werkelijk prachtige locatie met zijn 14e eeuwse gewelven: Kasteel Daelenbroeck. De vuurkorven branden, en de Glühwein zal je verwarmen. Op 16 en 17 november 2024 organiseert Heerenlanden Events de 8e editie van ‘Christmas and Vintage’ in de Hoofdburcht op Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Christmas en Vintage Fair inmiddels begrip in de regio

Vele top brocanteurs komen met hun mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland deze locatie omtoveren tot een sprookjesachtige kerstfair, en zullen je verrassen met kramen vol oude kerstballen, oude meubeltjes, stoer, industrieel, en romantisch brocante.

De historische ambiance van de gewelven en de betreffende zalen, zullen een heel speciaal en sfeervol karakter geven aan de Christmas en Vintage Fair. Ook op het plein voor de Voorburcht vind je kerst gerelateerde artikelen. In de sfeervolle Brasserie kun je terecht voor verse koffie en diverse lekkernijen.

Kerstmarkt
Kerstmarkt – Foto: Heerenlanden Events

Praktische informatie

De entree bedraagt € 5,-. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Ook het parkeren is gratis. Kasteel Daelenbroeck ligt aan de Kasteellaan 2 in Herkenbosch. De openingstijden zijn van 10:00-16:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio