17.6 C
De Bilt

Fotoclub laat beste werk zien in Huis voor Cultuur en Bestuur: ‘We leren veel van elkaar’

In het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal zijn de komende weken bijzondere foto’s te bewonderen. Leden van Fotoclub Nijverdal Hellendoorn hebben hun beste werk van het afgelopen jaar uitgestald in de hal van het gebouw.

De foto’s zijn deze week opgehangen. Volgens Wim Beunk, voorzitter van de lokale fotoclub, pakt het verrassend goed uit dat er geen overkoepelend thema is.

,,Je kunt daardoor zien hoe breed georiënteerd onze leden zijn”, zegt hij. ,,De één houdt van studiofotografie, de ander maakt prachtige beelden in de nacht. Ieder zijn eigen talent en voorkeur, met fotografie als gedeelde passie.”

Diversiteit expositie fotoclub

Voor deze expositie mochten leden zelf kiezen welk werk van afgelopen jaar zij wilden laten zien. Bijna alle leden hebben een of meer foto’s aangeleverd.

,,Bij ons is er plaats voor iedere amateurfotograaf”, zegt Beunk. ,,Of je nu houdt van het maken van portretten, het fotograferen van landschappen of abstracte beelden: samen bespreken we elkaars werk en leren we van elkaar. Dat zie je ook terug in de diversiteit van het werk dat nu wordt geëxposeerd.”

In totaal is werk van bijna twintig leden te zien in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Alle foto’s zijn de komende weken gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van het Huis voor Cultuur en Bestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio