10.2 C
De Bilt
dinsdag, 28 mei 2024

2 automobilisten overleden bij zware aanrijding op N305 bij Biddinghuizen

Biddinghuizen – Vanmorgen zijn twee automobilisten om het leven gekomen bij een zware aanrijding op de N305 tussen Biddinghuizen en Zeewolde. Het gaat hierbij om de bestuurder van een busje en van een personenauto. Een tweede busje raakte ook betrokken bij de aanrijding, maar de chauffeur daarvan kwam met de schrik vrij.

Frontale botsing in dichte mist

Rond 6.30 uur vanmorgen was één van de automobilisten met zijn voertuig op de andere weghelft terecht gekomen door nog onbekende oorzaak. Op dat moment was het erg mistig en een frontale aanrijding met een tegenligger was dan ook niet meer te voorkomen. Bij de aanrijding raakte zeker nog één of twee andere voertuigen betrokken.

Automobilisten ter plaatse overleden

De bestuurders van de voertuigen die elkaar frontaal hadden geraakt zijn ter plaatse overleden, gezien de tweet van de politie om 7.15 uur dat er twee personen waren omgekomen bij het ongeval.

N305 Biddinghuizen – Zeewolde afgesloten

Door de enorme inzet van veel hulpdiensten, de ravage, het technische onderzoek en de bergingswerkzaamheden, is de weg tussen Biddinghuizen en Zeewolde voor een deel afgesloten. De politie zal later op de dag meer informatie hierover verstrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio