14.7 C
De Bilt

31e Haagse Beemden Loop in Breda op 28 mei 2023

Op 28 mei vindt de 31e  editie van de Haagse Beemden Loop (HBL) plaats. Het bestuur is zeer verheugd dat na 3 jaar, alle seinen op groen staan om de HBL door te laten gaan. De Haagse Beemden Loop is een stratenloop in de Bredase wijk Haagse Beemden. De HBL is bestemd voor wedstrijd- en prestatielopers.

Programma Haagse Beemden Loop

Er zijn 3 afstanden, 5, 10 en 15 km en voor de jongste jeugd is er een kids obstacle run. De kleine durfals kunnen zich wagen aan een aantal optionele hindernissen. De meeste kinderen vinden dit geweldig om te doen. Het programma vindt plaats tussen 11:00 en 17:00. Het volledige programma staat op de site: www.haagsebeemdenloop.nl

De HBL is de eerste in de serie van 5 bredase lopen die meedoen aan de Bredaille. Ga voor meer informatie over dit geweldige initiatief naar www.Bredaille.nl Hier kun je je opgeven door minimaal 3 van de 5 evenementen te kiezen waaraan je mee wilt lopen.

Samenwerking

De Haagse Beemden Loop is weer een mooie samenwerking aangegaan met Tennisvereniging Heksenwiel (TPV Heksenwiel). Het evenement vindt plaats op en rond het terrein van TPV Heksenwiel. Het start- en finish-gebied ligt ervoor.

Start!
Start! – Foto: Haagse Beemdenloop

Omlijstend programma

Op het parkeerterrein vindt het omlijstende programma plaats. Hier komen de lopers binnen om hun welverdiende medaille in ontvangst te nemen. Ook zal voor sfeer en gezelligheid worden gezorgd met muziek van een dj, een drankje en/of hapje, verzorgd door TPV Heksenwiel.

Er is een podium waarop de prijsuitreiking van  de eerste drie dames en de eerste drie heren van elke afstand plaatsvindt. Dit zorgt voor voldoende vermaak voor supporters en andere bezoekers in afwachting van het passeren of finishen van de lopers.

Inschrijven

Enthousiast geworden? Inschrijven doe je op inschrijven.nl  Tot en met 18 mei voor het voordelige voor-inschrijvingstarief, daarna tot 45 minuten voor je onderdeel tegen het normale tarief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio