9.5 C
De Bilt

Fatale aanrijding Lekkerkerk mogelijk verbonden aan 2 doden in woning Zoetermeer

Lekkerkerk/Zoetermeer – Gisterenmiddag vond een dodelijke aanrijding plaats op de N210 even voorbij de afslag Lekkerkerk. Die aanrijding gebeurde rond 13.00 uur en hierbij kwam een persoon om het leven De weg is tot in de avond afgesloten gebleven voor al het verkeer. Het dodelijke slachtoffer zou een 72-jarige vader zijn, wiens vrouw en zoon later dood in de woning aan het Kramerplan in Zoetermeer aangetroffen werden.

Nog geen bevestiging politie over verband aanrijding Lekkerkerk en doden in Zoetermeer

De politie wil op dit moment nog niet bevestigen of de twee zaken met elkaar te maken hebben, maar “alle sporen worden nagelopen en we houden alle opties open, dus ook een mogelijk verband tussen beiden zaken”, aldus een woordvoerder. Dit zou een vrij unieke situatie zijn, waarin twee zaken die schijnbaar zover uit elkaar liggen en ongerelateerd lijken, een mogelijk gezinsdrama onthullen. Nadat de man bij de aanrijding was overleden zou politie naar zijn woning zijn gegaan om zijn gezin te informeren. Dit leverde dus naar het zich laat aanzien de schokkende ontdekking op in Zoetermeer.

De woning aan Kramerplan in Zoetermeer
De woning aan Kramerplan in Zoetermeer – Foto: © Google Maps

Vergeet de twee gewonde slachtoffers niet

Bij de aanrijding tussen een personenauto en een camper zijn ook twee gewonden gevallen die naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Zij hebben geen connecties met de zaak in Zoetermeer, maar zijn hier dus mogelijk willekeurige slachtoffers van geworden. Zij lijken in dit zich snel ontwikkelende drama vergeten te worden. Over hun toestand is op dit moment nog verder niets bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio