14.4 C
De Bilt

AMBER Alert voor vermiste 10-jarige Hebe en haar 26-jarige begeleidster

Vught – De meervoudig gehandicapte Hebe (10) uit Vught, is samen met haar 26-jarige begeleidster sinds maandagmiddag vermist. Zij zouden vanuit het orthopedisch dagcentrum ‘t Overstapje aan de Theresiastraat in Raamsdonkveer zijn vertrokken op weg naar huis in Vught. Daar zijn ze echter nooit aangekomen.

Burgernet maakt melding vermissing Hebe en begeleidster

Rond 22.00 uur gisteravond maakte Burgernet in de omgeving Noord-Brabant de vermissing van het meisje en haar begeleidster bekend. Zij waren onderweg in een zwarte KIA Picanto met het kenteken PR-425-K. Hebe is 1,40 meter, heeft blond haar en droeg een felroze jas met zwarte jurk en had een paarse rugtas bij zich. De 26-jarige begeleidster is 1,78 meter, met half lang blond haar en blauwe ogen. Hebe is gehandicapt en heeft zorg nodig. Zij kan o.a. niet praten. (verder onder afbeelding)

Burgernet
© Burgernet

Grote zoekactie

Familieleden, en vrienden zijn in samenwerking met de politie al uren aan het zoeken tussen Raamsdonkveer en Vught, zo maakte Omroep Brabant bekend.

De rit van Raamsdonkveer naar Vught zou het snelste via de A59 zijn gegaan (36km). Er kan echter ook nog een stuk binnendoor gereden zijn. Er wordt mede daardoor ook op landweggetjes gezocht.

Bel met uw tip

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk kan helpen bij het vinden van het meisje en haar begeleidster? Bel dan direct met de gratis tiplijn van de politie op 0800-6070. Iedere aanwijzing kan belangrijk zijn.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio