4.2 C
De Bilt

Belastingaangifte doen: de Bibliotheek helpt

Rond deze tijd krijg je bericht van de Belastingdienst over de belastingaangifte. Aangifte doen gaat online via de website van de Belastingdienst. Wil je zelf aangifte doen, maar heb je thuis geen computer of internet? Kom dan naar de Bibliotheek. Hier kun je gratis een computer gebruiken voor de aangifte inkomstenbelasting of om een toeslag aan te vragen.

Je kunt ook printen in de Bibliotheek. Als je geen lid bent van de Bibliotheek, heb je daarvoor een bezoekerspas nodig (kosten eenmalig € 5,00) en daarnaast betaal je de printkosten: € 0,15 voor print zwart-wit, € 0,35 voor print kleur.

Hulp nodig bij belastingaangifte?

Wil je hulp bij het aangifte doen? De Bibliotheek wijst de weg. De Bibliotheek heeft in kaart gebracht hoe de hulp in de gemeente is georganiseerd. De Bibliotheek helpt je dus niet bij het invullen van je aangifte, maar helpt je de juiste hulp te vinden.

Je kunt langskomen tijdens het spreekuur in de Bibliotheek Mijdrecht, maandag 10.30 – 12.30 uur. Of loop binnen bij je eigen vestiging.

In de vestigingen met zelfbedieningsuren, kun je terecht op de service-uren. Op de website van de Bibliotheek vind je meer informatie en kan je de flyer download om de weg te vinden in jouw gemeente. Voor hup bij belastingaangifte in de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen kijk je op www.bibliotheekavv.nl/belastinghulp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio