17.6 C
De Bilt

Bioscoopbezoekers in badjas kondigen nieuwe blockbusteravond aan

Utrecht – In grote getale kwamen ze gisteravond naar de Kinepolis bioscoop: fans van The Dude en liefhebbers van The Big Lebowski. Deze cultfilm keerde op zijn twintigste verjaardag voor één avond terug op het witte doek en deed dat in stijl. Fans kwamen in badjas en konden in Kinepolis Utrecht zelfs een potje bowlen. Op het eind van de avond werd de nieuwe blockbuster-avond bekend gemaakt: op 11 juli wordt het bier geheven voor Dwayne ‘The Rock’ Johnson in Skyscraper.

Nu is hij nog te zien in Rampage : Big Meets Bigger en vanaf 12 juli schittert Dwayne ‘The Rock’ Johnson weer op het witte doek. Dan speelt hij Will Ford; een voormalige leider van een FBI gijzelaars-reddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die nu wolkenkrabbers beveiligt. Wanneer hij tijdens een opdracht in China wordt beschuldigd van brandstichting in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld, moet Will de daders vinden en tegelijkertijd zijn familie redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Bier, Burgers & Blockbuster

Verzamel je vrienden voor de Kinepolis Bier, Burgers & Blockbuster-avond en geniet van de voorpremière van deze 3D actiethriller, verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts €1,- per stuk! Wist je trouwens dat de hamburgers bij Kinepolis Groningen, Jaarbeurs Utrecht en Dordrecht vers worden gebakken? En dat je in Enschede hamburgers en bier krijgt voor slechts €1,50 per stuk? Kortom, een avond om niet te missen!

Praktische info:

  • Kinepolis BBB Skyscraper 3D
  • 11 juli 2018
  • Start event: 19:30 uur
  • Start film: 20:00 uur
  • Tickets: €13
  • Te zien in: Almere, Breda, Dordrecht, Den bosch, Den Helder, Emmen, Enschede, Groningen, Oss, Utrecht (Jaarbeurs), Schagen, Zoetermeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio