21 C
De Bilt

Bloemetje Bezorgen: jouw lokale bloemist voor de mooiste bloemen

We doen steeds meer online. Ook als het gaat om het bestellen van alledaagse zaken, zoals boodschappen, kleding en bloemen. Bloemetje Bezorgen combineert de lokale bloemist met de online wereld van nu. Want dankzij een bestelling bij ons, help je aan het behoud van de lokale bloemist in het straatbeeld.

Het verhaal van Bloemetje Bezorgen

Achter Bloemetje Bezorgen schuilt een diepgewortelde passie voor bloemen. Stuk voor stuk is iedere aangesloten bloemist gepassioneerd voor zijn of haar vak en heeft een toewijding voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Het verhaal van Bloemetje Bezorgen begint eind 2019, als Jeroen Kuiper zijn plan ontwikkelt om lokale bloemisten beter zichtbaar te krijgen online. Hij besluit het in de praktijk te brengen. Belangrijkste punt is dat er per stad/dorp/regio een lokale bloemist is, zodat jij als consument weet bij wie je bestelt. In april 2020 wordt er gestart met de eerste webshop voor de lokale bloemist Amersflora in Amersfoort. Al snel volgen meer steden, zoals bloemen bezorgen Amsterdam.

Sinds april 2023 is de fleurige bezorgdienst landelijk actief en werken tientallen bloemisten dagelijks aan de mooiste boeketten voor jou.

We houden van de schoonheid van bloemen en willen lokale gemeenschappen verder helpen: dat is de perfecte combinatie om bij ons te bestellen. Elk boeket vertelt een verhaal van vakmanschap, zorgvuldigheid en liefde voor het vak.

Dat mensen dit zien, wordt ondersteund door een gemiddelde klantwaardering van 9,1 op bijna 2300 klantreviews. Bovendien is Bloemetje Bezorgen genomineerd voor een Shopping Award, een prestigieuze prijs in de webwinkelwereld.

De kracht van lokaal bloemen bestellen

In een tijdperk waarin mensen graag gemakkelijk zaken willen regelen, is het goed om te weten waar je het beste je bloemen kunt bestellen. Daarom geven we je enkele redenen om lokaal je bloemen via Bloemetje Bezorgen te bestellen:

1. Verse en unieke bloemen

Lokale bloemisten, zoals die verbonden zijn met Bloemetje Bezorgen, hebben directe toegang tot verse bloemen van lokale kwekers. Dit betekent dat elk boeket met zorg wordt samengesteld uit de meest levendige en unieke bloemen, wat resulteert in een fijne ervaring voor de ontvanger.

2. Persoonlijke service en expertise

Wanneer je bij Bloemetje Bezorgen bestelt, profiteer je van persoonlijke service en expertise die verder gaan dan alleen het plaatsen van een bestelling. Lokale bloemisten hebben veel kennis van bloemen en kunnen advies geven over het perfecte boeket voor elke gelegenheid, waardoor elke aankoop een op maat gemaakte ervaring wordt. Denk aan bloemen voor een verjaardag of een uitvaart: daartussen zit veel verschil. De juiste kennis is dan belangrijk.

3. Ondersteuning van de lokale economie

Door te bestellen bij lokale bloemisten draag je bij aan het ondersteunen van de lokale economie en het behoud van ambachtelijke tradities. Bloemetje Bezorgen zorgt ervoor dat de lokale bloemisten een extra inkomstenstroom hebben, waardoor ze behouden blijven voor het straatbeeld. Onze bloemist in Zwolle is mede dankzij ons nog altijd actief.

4. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid

De meeste lokale bloemisten streven vaak naar duurzame winkels, zoals het verminderen van afval en het ondersteunen van milieuvriendelijke teeltmethoden. Door te kiezen voor Bloemetje Bezorgen, kies je voor bloemen die op verantwoorde wijze zijn geteeld en geoogst, met respect voor zowel de natuur als de mens.

Bestel vandaag nog bij Bloemetje Bezorgen

In een wereld van eindeloze keuzes en oppervlakkige transacties, staat Bloemetje Bezorgen voor iets groters – een verbintenis met vakmanschap, gemeenschap en duurzaamheid. Dat klinkt hoogdravend, maar dat is niet zo bedoeld. Bloemetje Bezorgen hoopt dat lokale bloemisten een impuls krijgen door samenwerking met ons, terwijl aan de andere kant we jou als besteller hopen te laten profiteren van de mooist mogelijke boeketten.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog bij Bloemetje Bezorgen en laat je betoveren door de magie van verse bloemen, geleverd met een glimlach van je lokale bloemist.

Bezoek Bloemetje Bezorgen online en ontdek een wereld van bloemen en lokale charme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio